1
Fudbal

FOTO: Twitter

‘MOGU DA NAS SE PLAŠE’: Pogba poslao moćnu poruku nakon prve pobede Francuza na EP!

Objavljeno: 16.06.21 u 09:57

Galski petlovi su minimalnim rezultatom slavili u derbiju prve runde Evropskog prvenstva, protiv Nemačke (1:0).

Za igrača utakmice proglašen je Pol Pogba, koji je dirigovao veznim redom svoje selekcije, a njegov pas uoči autogola Matsa Humelsa ‘pocepao’ je odbranu Nemačke i direktno uticao na ishod derbija grupe F.

– Fokusirani smo na naš posao na terenu. Znamo da moramo da opravdamo renome svetskih šampiona. Čak i kada moramo da patimo, to činimo kao jedan, a kada napadamo, isto to radimo zajedno. Znamo šta znači prva utakmica. Diktira tempo celog takmičenja i bila je velika borba, ali mislim da smo večeras prikazali igru koja može da plaši protivnike, rekao je Pogba.

Francuz je da mu nije važan individualan nastup.

– Najvažnije mi je kako igra tim. Bez saigrača, ni ja ne bih igrao dobro. Svi smo bili na nivou, dodao je Pogba.

0
0

1 Komentara

  1. Ma, sve ste za plasenje. Francuska iako svetski prvak igra najbednije za tu titulu. Imaju tim sa brzim igracima, ali potpuno fokusirani na kontre. Protiv svakog tima se brane i cekaju da iz kontre ubace Mbapeu koji ce dati gol. Voleo bih da vidim ekipu koja ce se braniti protiv njih i cekati da ih napadnu. Kad napadaju, igraju bez sansi, dosadno. Uostalom i Nemce su juce pobedili ne iz sanse, nego sto je Nemac dao autogol.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter