0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

DOŠAO JE KRAJ JEDNE ERE: Real potvrdio da legenda kluba odlazi!

Objavljeno: 16.06.21 u 22:03

Real Madrid na zvaničnom portalu potvrdio da Serhio Ramos napušta klub.

„Kraljevski klub“ je istakao da će se u četvrtak u 12:30 održati ispraćaj kapitenu Serhiu Ramosu. Njemu je ostalo još dve nedelje do isteka ugovora, ali je odluka već doneta. Došlo je vreme za rastanak nakon 16 godina u klubu.

Razlog rastanaka je to što Real odbija da ponudi saradnju dužu od godinu dana, dok Ramos traži minimalno dve. Sutrašnja konferencija za medije biće održana u Sportskom centru Valdebebas, domu svih mlađih kategorija Kraljevskog kluba, koji još nosi naziv La Fabrica. Iz Reala su poručili da će tom činu prisustvovati i predsednik Florentino Perez.

Ramos je u Real stigao iz Sevilje 2005. godine za 27 miliona evra, a za Madriđane je odigrao 671 meč na kojima je postigao 101 gol uz 40 asistencija. Zajedno je sa njima osvojio čak 22 titule.

Ramos je na meti Pari Sen Žermena i Mančester Sitija, a u igri je i njegov bivši klub Sevilja, koja mu je ponudila petogodišnji ugovor, platu od 7.000.000 evra i ulogu funkcionera na kraju karijere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter