0
Fudbal

FOTO: nkolimpija/Instagram

BIVŠI TRENER PARTIZANA IMA NOVI POSAO: Savo Milošević promovisan na stadionu ‘Stožice’ – pred njim je izuzetno težak zadatak!

Objavljeno: 16.06.21 u 14:07

Naredne dve godine, ekipu Olimpije iz Ljubljane predvodiće Savo Milošević.

Nekadašnji strateg Partizana je peti Srbin koji će sesti na klupu Olimpije, pre njega, tu si bili Milorad Kosanović, Marko Nikolić, Ilija Stolica i Aleksandar Linta. Pred Savom je izuzetno težak zadatak, pošto čelnici njegovog novog kluba žele da se Olimpija vrati u sam vrh slovenačkog fudbala.

Milošević je danas promovisan na stadionu ‘Stožice’. Bivši trener crno-belih je istakao da sa ‘Zmajevima’ želi da napadne šampionsku titulu.

PROČITAJTE JOŠ: UEFA ODREDILA POTENCIJALNE RIVALE ZA LK: Partizan nije imao sreće, za razliku od Vojvodine i Čukaričkog!

– Znam koliko je Olimpija veliki klub. Poznata mi je njena tradicija i istorija. Počastvovan sam što sam postao njen trener. Ovim putem želim da zahvalim predsedniku. Osećam ogromnu želju i entuzijazam da napravim rezultat kakav Olimpija zalsužuje. Verujem da imamo potencijala da to ostvarimo – pojasnio je Milošević u prvom obraćanju javnosti posle stupanja na dužnost.

Predsednik kluba Milan Mandarić priznao je da je nedeljama jurio potpis Sava Miloševića i na kraju trud mu se isplatio.

– Posle nekoliko razgovora, ostao sam zapanjen njegovim vrlinama. Ne samo trenerskim, već pre svega ljudskim. Moram da pomenem i njegovu igračku karijeru, koja ga je svrstala među legende. Olimpija nikad nije imala boljeg lidera, verujem da će njegovo prisustvo u klubu doneti dodatnu energiju i svima proširiti vidike. Kao predsednik, to mi daje satisfakciju. Ugovor smo potpisali na dve godine, a ako se desi da je ovo moja poslednja sezona u Olimpiji, nemam dilemu da ćemo uspeti sa takvim čovekom na klupi – dodao je Milan Mandarić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NK Olimpija Ljubljana (@nkolimpija)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter