0
Domaći fudbal

FOTO: Facebook/Screenshot

VELIKI SKANDAL U SRBIJI: Na tribinama pijani navijači sa palicama, igrači obarali sudiju, nastala opšta tuča! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.21 u 16:20

Ovo se ne događa ni u snovima.

Fudbaleri Obilića iz Zmajeva su u okviru poslednjeg kola područne lige Subotica gostovali Radničkom 1905. Rezultat je bio 3:2 za domaće, ali ceo ovaj meč obeležio je niz sramotnih događaja, poručuju iz FK Obilić.

Na kraju meča, domaćini su pored verbalno upućenih nepristojnih reči, kao i gestikulativnih pokreta, hvatajući se pri tom za polni organ i fizički nasrnuli na naše igrače i predstavnike kluba, pri čemu su dva mlada igrača Obilića, Uzelac Vukašin i Marković Miloš izvukli deblji kraj i završili sa medicinskim kragnama oko vrata.

Oni navode da su od samog ulazka na stadion doživeli verbalne uvrede, koje su trajale do kraja meča. Prema njihovim rečima na tribinama je bilo oko 300 navijača koji su bili u alkoholisanom stanju, a igrače su gađali i kamenjem.

Na tribinama je bilo prisutno 300 navijača koji su od samog početka vređali naše igrače, bacali su pirotehnička sredstva na teren i gađali naše igrače kamenjem. Palicama su udarali po nastrešnici klupe za rezervne igrače, a koja se nalazi uz samu ogradu kojom je ograđen teren za igru. Većina tih navijača bila je u alkoholisanom stanju, a alkohol su konzumirali i tokom utakmice, navode iz FK Obilić.

Kada je video kuda sve ovo vodi, predsednik Obilića je zatražio od delegata da isprazni tribine, kao što je i po pravilima, pa da se utakmica nastavi bez publike, kako bi i trebalo u doba pandemije. Delegat to nije učinio, pa je u 60. minutu nastala opšta tuča.

Sredinom drugog poluvremena oko 60. minuta, došlo je do koškanja igrača na terenu, pri čemu je nastala opšta tuča u kojoj su između ostalog domaći igrači (kojima su zbog opstanka u ligi bili potrebni bodovi sa ove utakmice) dva puta glavnog sudiju, koji je korektno sudio, oborili na travu. I pored toga sudija nije prekinuo utakmicu, bile su reči ljudi iz Obilića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter