1
Domaći fudbal

VELIKE PROMENE U SAVEZU: Karadžić smenjen sa mesta predsednika sudijske organizacije, evo ko ga menja!

Objavljeno: 15.06.21 u 10:18

Velike i bitne promene u sudijskoj organizaciji!

U prvenstvu koje je nedavno završeno mnogo se pričalo o suđenju i sudijama. Rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije odlučilo je da što pre uradi nešto po tom pitanju, pa će se promene desiti pre početka prvenstva.

Naime, sa mesta predsednika sudijske organizacije biće smenjen Milan Karadžić. On je bio glavni za sudije Superlige i Prve lige Srbije.

Prva želja je naravno najbolji srpski sudija svih vremena – Milorad Mažić. Ipak, on je u ovom slučaju potpuno nerealna opcija, jer ima važeći ugovor sa fudbalskim savezom Kipra. Još jedno ime koje se često spominjalo jeste Vlado Glođović, dugogodišnji superligaški sudija i nekadašnji internacionalac. Poput Mažića, ni Vlado nije realna opcija, jer je jedan od najvažnijih generala za bezbednost u UEFA-i. Ove godine je bio zadužen za organizovanje finala Lige Evrope i Lige šampiona.

Deluje da će mesto Milana Karadžića pripasti Dejanu Filipoviću, našen nekadašnjem internacionalcu i nadaleko poznatom sudiji. Jedan od glavnih problema za Filipovića je svakako to što nema previše vremena i što će morati u kratkom vremenskom periodu da obavi reformu sudijske organizacije.

0
0

1 Komentara

  1. Najbitnija stvar je da iz sudijske organizacije ispadnu crnogorci koji drmaju nasom sudijskom organizacijom. Zamislite iz kojih su nam vojvodjanskih mesta glavne sudije: Vrbas, Lovcenac, Njegosevo i da ne nabrajam, sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter