0
Košarka

FOTO: FIBA

VALJDA NEĆEMO OSTATI BEZ MVP-JA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Nagetsi brinu da li će se Jokić odmoriti i oporaviti!

Objavljeno: 15.06.21 u 19:24

Bez njega bi to bio sasvim drugi tim.

Košarkaška reprezentacija Srbije pred sobom ima vrlo naporno leto. Izabranici selektora Igora Kokoškova će od 29. juna do 4. jula igrati na kvalifikacionom turniru u Beogradu koji će poslati jednog putnika na OI.

Već sada znamo da ćemo na tom turniru biti oslabljeni zbog povreda ali i sezona koje su još u toku. Nikola Milutinov i Miroslav Raduljica sigurno neće biti uz reprezentaciju, dok je Nikola Jokić istakao da još uvek nije siguran jer je tek završio sezonu.

Ipak, ne bi ni to bio veliki problem, jer smo i dalje favoriti na tom turniru. Važnije pitanje odnosi se na to u kom ćemo sastavu ići na Olimpijske igre ako se kvalifikujemo. Niko u Srbiji ne sumnja u Jokićev nastup, ali malo nas je zabrinuo novinar Denver posta Majk Singer. On je na svom Tviter nalogu napisao da će klub podržati svaku Nikolinu odluku, ali i da brinu kako će se on odmoriti i oporaviti preko leta.

U organizaciji su zabrinuti u vezi sa Jokićevim odmorom i oporavkom ovog leta, navode izvori, napisao je Singer.

Određene detalje oko sastava za kvalifikacioni turnir znaćemo sutra kada će Igor Kokoškov održati konferenciju za medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter