0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

ŠPANCI NAKON KIKSA NAPALI SVOJE NAVIJAČE: Posle ovih reči im više niko neće doći na stadion!

Objavljeno: 15.06.21 u 18:41

Crno im se piše.

Fudbaleri Španije su ovo Evropsko prvenstvo počeli neslavno. Oni su na svom terenu u Sevilji odigrali nerešeno sa selekcijom Švedske (0:0), a nakon utakmice njihov poznati list uputio je određene kritike zbog slabe podrške. Mnogi ljubitelji fudbala u Španiji su bili dosta oštri prema Alvaru Morati zbog nekoliko propuštenih šansi. Pored toga, španska Marka je napala navijače, koji su na stadion Sevilje došli u izrazito malom broju.

Kada imate ovakve navijače, možda je i bolje da igramo pred praznim tribinama. Svi smo znali da Španija ima problem u napadu i da nam nedosta je gol. Međutim, da li je normalno potrošiti 125 evra da biste vređali napadača svoje zemlje? Izuzetno pametan način da se iskoristi prednost domaćeg terena, stoji u njihovom tekstu.

Podršku svom reprezentativnom kolegi pružio je Ajmerik Laport koji je istakao da je Morata sjajan igrač. Takođe i on se osvrnuo na navijače vidno izerviran što su vređali njegovog saigrača.

Za mene je on sjajan igrač koji je napravio puno dobrih stvari u napadu i odbrani. Da, nije postigao gol i mora se suočiti s tim, navikao je da živi sa tim. Puno je lakše igrati s navijačima koji te podržavaju, istakao je štoper Mančester sitija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter