0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

OVO JE PRAVI PUT KOJI ĆE GA ODVESTI DO USPEHA: Milinković Savić potpisao novi ugovor, postaje prvi golman!?

Objavljeno: 15.06.21 u 17:59

Veruju u njega.

Vanja Milinković Savić je potpisao novi ugovor sa italijanskim Torinom. Što se tiče detalja, finansije nisu poznate, ali se zna da će dres ‘bikova’ nositi do 2024. godine.

Uz novi ugovor, mladi srpski golman će dobiti i unapređenje, jer je očigledno opravdao očekivanja ljudi iz kluba. Vanja bi trebalo da postane prvi golman ekipe, a zamena će mu najverovatnije stići iz Rome.

Antoniju Miranteu, iskusnom italijanskom golmanu, istekao je ugovor sa Romom, pa italijanski mediji navode da bi uskoro mogao da potpiše ugovor sa Torinom. Takođe Milinkovićeva glavna konkurencija Salvatore Sirigu je na izlaznim vratima, pa se sve kockice poklapaju za bivšeg čuvara mreže Vojvodine.

Torino je proteklu sezonu završio na 17. mestu u Seriji A, što znači da su uspeli da obezbede opstanak. Ovo može biti izvanredna prilika da 24-godišnji Srbin zasija u jednoj od najjačih liga u Evropi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter