0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Reprezentacije za ‘pun džep’!

Objavljeno: 15.06.21 u 10:59

Danas je na programu mešavina EURO i Azijskih kvalifikacija za SP u Kataru! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Hungary – Portugal

Za Mađarsku je sam plasman ovde uspeh. Na prethodnom EURO-u prekinuli su niz od 30 godina bez velikih takmičenja, a sada ih evo na drugom u nizu. Tu se sve završava. Portugal je aktuelni šampion Evrope i želi da odbrani pehar. Jezivo jaku generaciju imaju.

Predlog: 2&2-4 (2,15)

18.45 Thailand – Malaysia

Utakmica nema nikakav takmičarski značaj i nijednu od ovih reprezentacija nećemo gledati na Svetdkom prvenstvu u Kataru. To je razlog za mešanje postava, opuštenost i egzibicije. I prvu njihovu utakmicu došao je GG kada su morali igrati ozbiljno pa nema razloga da to ne bude i danas.

Predlog: GG (1,72)

18.45 United Arab Emirates – Vietnam

UAE mora da juri pobedu za direktan plasman u treću fazu kvalifikacija, dok je Vijetnamu za to dovoljan i remi. Svakako bi i drugoplasirani u ovoj grupi mogao da prođe dalje jer idu i 4 najbolja drugolasirana od 8. Domaćin će svakako tražiti pobedu i favoriti su čak i kvota stalno pada. Vijentam je imao izuzetne kvalifikacije, iznad svog dometa. Uvek sve dođe na svoje mesto.

Predlog: 1 (1,50)

21.00 France – Germany

Francuska je prošli EURO izgubila u finalu na produžetak. Svetski prvaci pokušaće da postanu jedina reprezentacija ikada koja je bila i Svetski i Evropski šampion u isto vreme dva puta. Oni su poznati da silovito počinju ovo takmičenje i izgubili su samo jednom na otvaranju. Čak i to je bilo 1960. godine. Iako se ovo igra u Minhemu, Francuzi nisu izgubili poslednjih 5 međusobnih sa Nemcima na njihovom terenu.

Predlog: 1&GG (5,25)

KUPNA KVOTA 29,12 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 7710516

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter