0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLUKA JE DONETA: Njegoš Petrović je postigao gol sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.21 u 14:51
Navijači crveno-belih su doneli konačan sud!

Saopštenje aktuelnog šampiona Srbije prenosimo u celosti.
-Izabranici Dejana Stankovića su zaista igrali odlično ove sezone, a tome svedoči veliki broj datih golova koji su naši fudbaleri postigli tokom godine igrajući na „tri fronta“. U Superligi Srbije crveno-beli su postigli čak 114 golova i oborili rekord po broju postignutih golova u jednoj sezoni u istoriji ovog takmičenja. Ništa manje efikasni nisu bili naši prvotimci u Kupu Srbije gde su na pet mečeva jedanaest puta tresli mrežu rivala, dok su u evropskim mečevima postigli 21 gol. U najuži izbor za gol sezone ušli su: Željko Gavrić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac, Njegoš Petrović na utakmici Gent – Crvena zvezda, Veljko Nikolić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac, El Fardu Ben na utakmici Milan – Crvena zvezda, Mirko Ivanić na utakmici Crvena zvezda – Voždovac, Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda – Slovan iz Libereca, Gelor Kanga na utakmici Crvena zvezda – Gent, Milan Pavkov na utakmici Crvena zvezda – Milan, Njegoš Petrović na utakmici Bačka – Crvena zvezda i Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda – Gent.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Za najlepši pogodak sa 524 glasa izabran je gol Njegoša Petrovića koji je naš stameni defanzivni vezni fudbaler postigao na prelep način na gostovanju u Belgiji protiv Genta gde je Crvena zvezda slavila sa 2:0. Sa 410 glasova drugo mesto zauzeo je gol Milana Pavkova koji je visoki centarfor postigao glavom na meču protiv italijanskog Milana u šesnaestini finala Lige Evrope. Treće mesto pripalo je Željku Gavriću, fudbaleru rođenom u Republici Srpskoj, sa 367 glasova za fenomenalan pogodak u domaćem šampionatu protiv Voždovca. Sa 312 i 253 glasa, četvrto i peto mesto pripalo je Aleksandru Kataiju za golove protiv Slovana iz Libereca i Genta koje je Zvezdina „desetka“ postigla u okviru grupne faze Lige Evrope. Šesto mesto po izboru navijača zauzeo je pogodak El Fardu Bena na gostovanju u Italiji protiv Milana u nokaut fazi Lige Evrope. Sa 134 glasa na sedmom mestu našao se gol Mirka Ivanića koji je naš kreativni vezini igrač postigao protiv Voždovca u Superligi Srbije. Osmu poziciju zaouzeo je gol Gelora Kanga koji je naš vezni fudbaler postigao na stadionu „Rajko Mitić“ protiv belgijskog Genta. Deveto mesto po izboru najvernijih članova pripalo je Veljku Nikoliću za sjajan polu-volej protiv Voždovca, dok je gol Njegoša Petrovića protiv Bačke podržalo 58 navijača našeg kluba.
I narednih meseci navijači će biti u prilici da biraju najlepši gol meseca, kao i sezone, putem Zvezdine aplikacije i na taj način budu deo crveno-bele porodice – piše u saopštenju Crvene zvezde.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter