5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

GROBARI ZADOVOLJNI: Pao potpis u Humskoj!

Objavljeno: 15.06.21 u 11:53

Bitan potpis na stadionu u Humskoj!

Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala – Filip Jović potpisao je novi ugovor sa ekipom Partizana. Ovo je bilo očekivana, a od ovog jutra je i zvanično.

Mladi krilni fudbaler debitovao je i za A reprezentaciju Srbije, čime je privukao dodatno pažnju na sebe. Maksimalno je iskoristio pravilo o bonus igračima u Superligi Srbije i nametnuo se šefu stručnog štaba – Aleksandru Stanojeviću.

Filip Jović i Partizan su potpisali ugovor do leta 2025. godine. Teško je verovati da će Partizan ovakvog bisera uspeti da zadrži još četiri godine, ali svakako da će momku od svega 18 godina cena samo da raste u budućnosti.

0
0

5 Komentara

  1. Ko je zadovoljan i zbog cega.
    Pa ovo je Ramadanijev igrac Partizan nece videti dinara sledeca destinacija Apolon.
    Decko je prosek ali Vazurin komisija Stanojevicev prijatelj Ramadani.
    Unistio je Ficu koji je doktor za ovog indijanca i nabedjenog talenta.
    Stanojevicu ODLAZI

    0
    0
    Odgovori
    • Ne trabunjaj, sta znaci to „Ramadanijev igrac“? Decko je pokazao da je igracina i sasvim zasluzeno je dobio sansu i izvanredno je iskoristio.Po meni, on je bio najbolji igrac ekipe u drugom delu SLS, nije slucajno dobio poziv od Pixija. Ne razumem sta vi nabedjeni hocete, sumnjam uopste da si ti partizanovac,zapravo verujem da uopste nisi jer unosis samo zbrku. Ne slusajte onog manitog Z.Pantica,ne razumem sta on ima protiv protiv ovog decka koji nicim nije zasluzio da ga blati. Ponavljam,momak je izvanredan igrac ,ogromnog talenta i potencijala! Sta vi hocete kojeg vraga!? Kamo srece dai ostali nasi najtalentovaniji mladici iskazu ovako svoj talenat,Partizan bi procvetao! Ja ovommomku cestitam na ugovoru i zelimmu da ostvari sve svoje snove,bas me je odusevio svojim znanjem, determinacijom i tehnikom!

      0
      0
      Odgovori
    • Momku je ime Nemanja a ne FIlip. Nije on unistio F.Stevanovica, vec Ficanije uspeo da podigne formu nakon povrede .Ne izmisljajte,budimo fer i realno gledajmo na cinjenice.
      Jovic je izuzetan talenat i pokazao je da je majstorcina! Naravno,i Fica je izuzetan mladi as,ali mora ozbiljno podici formu, inace ce „potonuti“u prosecnost. DAj boze da ostane jos jednu sezonu u Partizanu….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter