0
Evropske lige

foto: Twitter screenshot

CIFRE OD KOJIH SE VRTI U GLAVI: Koka-kola izgubila četiri milijarde evra nakon poteza Kristijana Ronalda

Objavljeno: 15.06.21 u 21:03

Kakav uticaj ima Portugalac.

Pred meč sa Mađarskom, Krstijano Ronaldo je izazvao veliku pažnju. On je na konferenciji za medije pomerio od sebe dve flašice Koka-kole koje su se nalazile ispred njega i zamenio ih vodom. Tada je rekao „pijte vodu“.

Ovaj potez Ronalda je izazvao ogroman udarac za Koka-kolu. Oni su danas izgubili čak četiri milijarede eura. Berze u Evropi su se otvorile u 15 sati, a tada je jedna deonica Koka-kole vredela 56.10 dolara. Pola sata kasnije, kada su se Ronaldo i Fernando Santoš pojavili u pres sali stadiona Ferenc Puškaš, vrednost je pala na 55.22 dolara po deonici. To znači da je za samo pola sata zabeležen pad od 0,9 posto, što znači da je vrednosti Koka-kole s 242 milijarde dolara pala na 238 milijarde.

Ronaldo je poznat po tome da izbegava konzumiranje gaziranih sokova, te ovaj potez i nije bio neočekivan. On je jednom prilikom izjavio da se ljuti na svog 10-godišnjeg sina zbog Koka kole.

“Ljuti me jer pije Koka-kolu i fantu, svađam se s njim kad jede čips, krompiriće  i sve to. Čak me i moja mala deca pogledaju kad jedu čokoladu”, rekao je Kristijano prošle godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter