0
Evrokup

TEO NAPUŠTA BOLONJU: Dva kluba žele da vide srpskog pleja u svojim redovima!?

Objavljeno: 14.06.21 u 21:50

Miloš Teodosić bi nakon osvajanja šampionata Italije, mogao da napusti ekipu Virtusa iz Bolonje.

Odmah po osvajanju titule prvaka Italije, kako navodi ‘Mocart sport’, Teodosić se našao na meti moskovskog CSKA i najboljeg tima Evrope Efesa. Iskusni plej ima još godinu dana ugovora sa Virtusom, ali u istom i izlaznu klauzulu da napusti klub ukoliko stigle ponuda iz Evrolige.

A upravo su pomenuta dva kluba jedni od najboljih u tom takmičenju i mogli bi da dogovore potpis Teodosića, ali u Virtusu veruju da mogu da zadrže Tea.

Miloš Teodosić ima u ugovoru izlaznu klauzulu za Evroligu. Ali mislim da mu je lepo u Bolonji i da bi mogao da završi karijeru ovde, rekao je Virtusov direktor Luka Baraldi.

Podsetimo, CSKA je želeo Teodosića da vrati i kada je napuštao NBA, a u Moskvi, gde je igrao od 2011. do 2017. godine, ga vide za pravog naslednika Majka Džejma, koji je otišao u NBA ligu. Sa druge strane, teško je da će Efes zadržati dve prve zvezde, Vasu Micića i Šena Larkina, pa je Teodosić i ovde u igri kao opcija. Naravno, tu je i ostanak u Virtusu, kao varijanta, a na Teu je da odluči…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter