0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

SLOVAČKA ŠOKIRALA POLJSKU: Pao je i najbrži autogol u istoriji Evropskog prvenstva! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.21 u 19:59

Retko ko se nadao ovom ishodu.

Fudbalska reprezentacija Slovačke je na startu EP uspela da iznenadi favorizovanu selekciju Poljske. Izabranici Štefana Tarkoviča su slavili sa 2:1 u meču koji je obeležio jedan rekord.

Igrao se 18. minut kada je Robert Mak na levoj strani izvanredno prevario dva fudbalera Poljske. Mak se ušetao u šesnaesterac, šutirao je i postigao sjajan gol. Ipak, on se pripisao golmanu Šćesnom, pošto se lopta od stative prvo odbila od njega, pa je tek onda završila u golu. Samim tim, ovo je postao najbrži autogol u istoriji EP.

Otišla je reprezentacija Slovačke na veliki odmor sa dobrim rezultatom, ali ta sreća nije dugo trajala. Samo što je počelo drugo poluvreme, gol za izjednačenje dao je Lineti. Ono što je poremetilo Poljsku, bio je drugi žuti karton za Krihovjaka u 63. minutu. Škriniar je to iskoristio 6 minuta kasnije, kada je na asistenciju Mareka Hamšika postavio konačan rezultat od 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter