1
Fudbal

foto: Twitter screenshot

OTKRIVENI ŠOKANTNI DETALJI, UEFA PRIMORALA DANCE DA IGRAJU: Šmajhel poručuje da igrači nisu imali izbora!

Objavljeno: 14.06.21 u 16:45

Koga briga za fudbal u ovakvim situacijama.

Događaj koji je potresao svetsku javnost dogodio se na EP u utakmici prvog kola grupe B. Snage su odmerile reprezentacije Danske i Finske, a sam meč je bio u drugom planu nakon situacije gde su se lekari borili za život Kristijana Eriksena.

Prvobitno se nije znalo da li će se utakmica nastaviti , ali je onda usledilo saopštenje u kome je UEFA napisala da su igrači obe selekcije insistirali da igraju. Ipak, Piter Šmajhel otkriva šokantne detalje.

Video sam objavu UEFA-e da su sledili ono što su fudbaleri tražili, ali to nije istina, počeo je Šmajhel i dodao:

Imali su tri opcije ispred sebe, da igraju odmah preostalih 50 minuta, da igraju sutradan i da predaju meč i izgube sa 3:0… Da li su stvarno igrači imali mogućnost izbora? Ja mislim da ne, rekao je otac Kaspera Šmajhela.

Ova njegova izjava se munjevitom brzinom širi kroz evropske i svetske medije, a pravi ljubitelji fudbala su sigurno ostali šokirani. Ostaje da sačekamo i da u narednom periodu vidimo da li će ga neko demantovati.

0
0

1 Komentara

  1. A sta je trebalo da urade? Da odigraju mec nakon EP? Kad bi igrali tu utakmicu, nema tu termina. Uostalom godinama unazad se desava ponekad da se neko povredi, neko slomi nogu, neko bude u opasnosti kao Eriksen, pa se utakmice nisu prekidale, vec bi usla rezerva i igralo se dalje. Nazalost, ima takvih trenutaka u sportu, ali sta bi onda trebalo da se radi, da sednu svi i placu?! Zamislite SP gde se na primer 4 utakmice nisu zavrsili, zbog nekih povreda, da onda obema ekipama daju po 3 boda. Utakmicu nije trebalo ni prekidati, vec nastaviti odmah.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter