0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

NA KOGA ZVEZDA MOŽE DA RAČUNA SLEDEĆE SEZONE: Da li će Dejan Radonjić imati tim za TOP8 Evrolige!?

Objavljeno: 14.06.21 u 18:49

Uzeli su tri trofeja ove godine.

Ako se izuzmu slabe partije u Evroligi, Crvena zvezda ove godine ima odličnu sezonu. Osvojen je Kup Radivoja Koraća, ABA liga kao i Superliga Srbije. Imali su crveno-beli vrlo gust raspored, bilo je tu i otpuštanja ali i dovođenja igrača, pa sada ostaje pravo pitanje, sa čime će Dejan Radonjić raspolagati naredne sezone?

Već je poznato da je Džordan Lojd otišao u Rusiju, gde je sa Zenitom sklopio dvogodišnju saradnju. Duop Rit, Marko Jagodić Kuridža i Lendri Noko su zvanično slobodni igrači, pa ćemo videti da li će klub želeti da zadrži nekoga od njih. Najozbiljnije se priča o Lendriju Noku, koji će gotovo sigurno razgovarati sa predstavnicima Zvezde.

Aktivne ugovore sa ekipom do 2022. godine imaju: Lengston Hol, Kori Volden, Dejan Davidovac, Branko Lazić, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić i Marko Simonović. Ognjen Kuzmić ima ugovor do 2023. dok je Aleksa Uskoković potpisao saradnju do 2024. godine.

Ipak, to što imaju ugovor ne znači da će sigurno i ostati u klubu. Treba videti kakav plan ima Dejan Radonjić, s’obzirom da on nije selektirao ovu ekipu. U narednim nedeljama će se definitivno znati više detalja oko samih odlazaka, a verujemo i oko potencijalnih pojačanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter