1
Domaći fudbal

foto: Fk Crvena zvezda

MILOJEVIĆ IGRA KLJUČNU ULOGU: Zvezda nudi Gobeljića u zamenu za Krstičića!

Objavljeno: 14.06.21 u 14:51

Zanimljiva trampa je moguća između Zvezde i AEK-a.

Nenad Krstičić je odlučan u željij da napusti Atinu i vrati se u Crvenu zvezdu. Njegovu odluku nije promenila ni činjenica da je na klupu Atinjana seo Vladan Milojević. Krstičić očekuje da dobije papire i vrati se na „Marakanu“ kao slobodan igrač. On ima ugovor na još godinu dana te pregovori sa AEK-om ne idu lako.

Grčka štampa donosi novu informaciju. Naime, Zvezda je ponudila Marka Gobeljića u zamenu za Krstičića i Beograđani veruju da bi ovaj posao odgovarao obema stranama. Veruju da je Milojević zainteresovan da dovede igrača sa kojim je sarađivao godinama u Zvezdi, a AEK-u hitno treba pojačanje na poziciji desnog beka. On je kod Milojevića igrao u starnih jedanaest, dok je kod Stankovića izgubio mesto u timu.

Ipak ove sezone igrao na četrdeset utakmica i upisao četiri asistencije. Pamtiće se njegov kiks protiv Milana, a i ponašanje protiv Partizana u finalu Kupa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter