0
Košarka

FOTO: KSS

KAKVA JE SITUACIJA SA REPREZENTACIJOM: Znamo ko sigurno ne igra, ima povređenih, ali i umornih!

Objavljeno: 14.06.21 u 16:21

Očekuje nas veoma važan turnir.

Košarkaška reprezentacija Srbije će se od 29. juna do 4. jula boriti za mesto koje vodi na Olimpijske igre. Kvalifikacioni turnir se igra u Beogradu, a Orlovi se nalaze u grupi A gde će im rivali biti Dominikanska Republika i Filipini. Sa druge strane, u grupi B će snage odmeriti Portoriko, Italija i Senegal.

Rival koji je nama projektovan za samo finale i odlučujući meč je definitivno Italija. Neće to biti ni malo lak posao, posebno jer se i dalje tačno ne zna u kom će sastavu nastupiti naša reprezentacija.

Nikola Jokić je sinoć zabrinuo celokupnu javnost istakavši da još ne zna da li će igrati na ovom turniru, što je i razumljivo jer iza sebe ima vrlo napornu godinu. Ono što nam još pravi probleme je i činjenica da Bogdan Bogdanović sa Atlantom i dalje igra u plejofu. Njegova ekipa gubi sa 2:1 u seriji od Filadelfije, pa je trenutno nezahvalno prognozirati kakav će njegov status biti.

Što se tiče ostalih reprezentativaca, Nikola Milutinov će zbog povrede sigurno propustiti turnir u Beogradu. Takođe, određene probleme sa stopalom ima Miroslav Raduljica, koji kako sada stvari stoje, neće moći da pomogne Srbiji.

Ipak, ima i dobrih vesti, a one stižu iz Italije. Kapiten naconalnog tima Miloš Teodosić će se nakon osvojenog šampionata Italije zaputiti na pripreme, pa se očekuje da će igrati na Akropolis Kupu. Još ranije, svoj dolazak je potvrdio Nemanja Bjelica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter