FOTO: Youtube/Screenshot
in ,

GDE LI ĆE ŽELJKO OBRADOVIĆ NASTAVITI KARIJERU: Predsednik Panatinaikosa otkrio do sada nepoznate detalje!

Konačnu odluku će doneti krajem juna.

Panatinaikos je samo jedan od klubova koje je sa ogromnim uspehom vodio Željko Obradović. Iskusni trener je prošle godine odlučio da želi da napravi pauzu, nije vodio nijedan tim, a u skorašnjem intervjuu je istakao da će odluku o nastavku karijere doneti krajem juna.

Upravo je grčki velikan bio jedan od glavnih kandidata za potpis iskusnog stručnjaka, dok predsednik tog kluba ne veruje da to može da se realizuje. On ističe da bi ga voleo na klupi, ali da klub ne raspolaže sa dovoljno dobrim sredstvima.

Ko ne bi voleo Obradovića na klupi Panatinaikosa! Ali sa onim čime klub raspolaže i sa čime će raspolagati, ne verujem da će Obradović ući u dijalog, istakao je Trijantopulos.

Novinari su ga potom upitali da li je uopšte u kontaktu sa legendom evropske košarke, na šta je on odgovorio negativno. Takođe dao je do znanja da grčki šampion trenutno ima trenera.

Nismo u kontaktu sa Obradovićem. Pre svega, mi imamo trenera (Odeda Kataša). Daću svoj komentar posle sutrašnje konferencije za medije, zaključio je Panajotis Trijantopulos.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DA LI VEĆ SADA IMAMO NAJBOLJI GOL EVROPSKOG PRVENSTVA: Patrik Šik lobovao golmana Škotske sa pola terena! (VIDEO)

IZBEGAO JE ĐOKOVIĆA, A SADA SE U HALEU SPREMA ZA VIMBLDON: Federer definitivno kuje neki plan!