0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ERIKSENOV MENADŽER PORUČUJE: ‘Svi želimo da znamo šta mu se dogodilo! On se šalio i dobro je raspoložen’

Objavljeno: 14.06.21 u 11:52

Fudbaler se i dalje nalazi u bolnici.

Kristijan Eriksen je kolabirao na meču između Danske i Finske u prvom kolu grupne faze Evropskog prvenstva. Lekari su se na terenu dugo borili za njegov život.

Iskusni vezista se nalazi u bolnici i njegovo stanje je sada stabilno. Povodom ove situacije oglasio se njegov menadžer Martin Skuts.

-Pričali smo, šalio se i dobrog je raspoloženja. Svi želimo da znamo šta mu se dogodilo, kao i on sam, naravno. Doktori sprovode detaljna ispitivanja, tako da će biti potrebno vreme. Sa njim su supruga i roditelji, danas će imati nove preglede, možda i u utorak, ali svakako želi da pruži podršku svojim saigračima protiv Belgije – rekao je Skuts.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! DUŠAN LAJOVIĆ ODGOVORIO NA KOMENTAR I ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: ‘Nole i ja zajedno imamo 19 titula’ (FOTO)

-Svestan je koliko ljubavi mu stiže iz svih krajeva sveta. Od prijatelja, navijača, kolega, bivših saigrača, trenera, sponzora… Svi su zabrinuti – zaključio je menadžer poznatog igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter