0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

AMERIKANAC SE OPROSTIO OD ZVEZDE: ‘Kakva godina, kakav klub, kakav grad! Hvala najboljim navijačima’

Objavljeno: 14.06.21 u 09:35

Bek je zbog povrede propustio dve utakmice finalne serije!

Od povratka Dejana Radonjića na klupu, Crvena zvezda je za kratak vremenski period osvojila tri trofeja. Crveno-beli su u nedelju savladali Megu u odlučujućoj utakmici finalne serije Superlige Srbije. Klub sa Malog Kalemegdana je slavio rezultatom 77:65.

Nakon utakmice oglasio se najbolji igrač aktuelnog šampiona ABA lige – Džordan Lojd. Amerikanac se putem društvenih mreža oprosti od crveno-belih.

Kako prenose mediji širom Evrope, fenomenalni bek je najbliži odlasku u Zenit iz Sankt Peterburga. Videćemo kako će se situacija odvijati u narednom periodu, a Lojd je poslao veoma emotivnu poruku.

PROČITAJTE JOŠ: DOBRIĆ JE ZVEZDIN MVP: Košarkaš crveno-belih novim priznanjem i titulom krunisao sezonu – ‘Teška je bilo’

-Kakva godina, kakav grad, kakav klub. Ovo je bila najizazovnija i najzahtevnija sezona u mojoj karijeri, ali ima lepote i u svoj toj muci. Hvala najluđim i neverovatnim navijačima, nema reči kojim bi se dovoljno zahvalio na svemu. Zauvek ćete biti u mom srcu. Hvala svima sa kojima sa sarađivao, cenim vas više nego što možete da zamislite. Zauvek ću biti zahvalan – napisao je Džordan.

What a year, what a city, what a club. This has been The most demanding and challenging year of my career but there’s always beauty in the struggle. To the most amazing fans & unbelievable supporters, thank you isn’t enough. You all are forever in my heart. @kkcrvenazvezda

Nekadašnji šampion NBA lige je u dresu Zvezde odigrao 64 meča u svim takmičenjima. Lojd je za to vreme postigao 1037 poena.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter