0
Košarka

FOTO: kss.rs/FIBA

SALE ĐORĐEVIĆ SLEDEĆE SEZONE SAZNAJE DALJU SUDBINU U VIRTUSU: Italijanski mediji pominju Partizan kao opciju!

Objavljeno: 13.06.21 u 17:48

Sledeće nedelje će se znati da li Đorđević ostaje na klupi Virtusa.

Posle poraza u polufinala Evrokupa košarkaši Virtusa uspeli su da se iskupe svojim navijačima osvojivši pehar u Palakanestru. Oni su savladali ekipu Armanija sa čak 4:0 u seriji. Nakon pobede, trener Đorđević ima dogovoren sastanak sa vlasnicima kluba.

Pehar je veliki uspeh za srpskog srtučnjaka, ali mu se zamera što nije uspeo da izbori plasman u Evroligu iako do meča sa Uniksom nisu imali ni jedan poraz. Korijera dela sporte prenosi da bi Đorđević mogao da napusti Bolonju, a kao potencijalni klubovi koje bi  Sale mogao da preuzme pominju se Uniks i Partizan.

Đorđević je takođe istakao da će sledeće sezone znati gde će biti sledeće sezone, ali naglašava da je ponosan na rezultate u ovoj sezoni.

– Završili smo sa proslavom titule pre nekoliko dana, ali želimo da uživamo u plodu našeg uspeha. Sledeće nedelje ću se naći sa menadžmentom kluba, kako bih na miru porazgovarao o svemu, ali mislim da je rezultat koji smo postigli zajedno ove sezone evidentan – rekao je Đorđević.

Navijačima Partizana ponovo je zagolicana mašta i sigurno bi rado želeli da vide Đorđevića na klupi svog kluba. Kao potencijalni kandidat pominje se i legendarni Željko Obradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter