0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Zarada se traži na Evropskom prvenstvu!

Objavljeno: 13.06.21 u 10:59

Fenomenalne utakmice čekaju nas i danas na Evropskom prvenstvu! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

13.00 Stockport – Hartlepool

Dva izuzetno podjednaka tima koji su završili na poen razlike u regularnom delu sezone. Ipak, zbog tog poena Harltpul je morao prvo izbaciti Bromli da se nađe u ovom polufinalu. Stokport je izuzetno tvrda ekipa sa najboljom odbranom u ligi. Što je još bolje napad nije trpeo zbog toga. Za sada su uvek pobeđivale ekipe koje su više završile u regularnom delu sezone. Tipujemo da će to da se nastavi.

Predlog: 1 (2,15)

15.00 England – Croatia

Engleska nikada nije pobedila svoju prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu pa nismo smeli tipovati to ni ovaj put. Ovo su dve reprezentacije koje se dobro znaju, igrali su polufinale poslednjeg Svetskog prvenstva i bile su u kvalifikacija u istoj grupi više puta. Svi se još sećamo Mladena Petrića na Vembliju. Jedino što očekujemo ovde su golovi.

Predlog: GG (2,25)

18.00 Austria – North Macedonia

Austrija igra svoje treće Evropsko prvenstvo i nada se prvoj pobedi još od 1990. godine. Oni su favoriti u Bukureštu, a da biste pronašli kada poslednji put nisu pobedili reprezentaciju van top 50 na FIFA rang listi morali biste otići u 2019. godinu. Ipak, tvrdi Makedonci su nas odbili od tipovanja na Austriju. Malo golova je kao nacrtano na ovoj utakmici.

Predlog: UG0-2 (1,63)

21.00 Netherlands – Ukraine

Šampioni iz 1988. godine vraćaju se na EURO nakon propuštanja prošlog takmičenja. Na sedam utakmica u nizu postižu 2+ gola i apsolutni su favoriti u ovoj grupi. Ukrajinci na poslednjih 6 utakmica nisu primili više od jednog gola. Biće zanimljivo videti De Bura i Ševčenka u “novim” ulogama. Ipak ide čist kec na domaćina koji igra na svom terenu.

Predlog: 1 (1,71)

KUPNA KVOTA 13,48 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 4239808

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter