0
Evrokupovi

Foto: Screenshot

MAKEDONCI PORAŽENI: Austrija došla do ubedljive pobede u poslednih 12 minuta!

Objavljeno: 13.06.21 u 20:01

Austrija savladala Severnu Makedoniju u prvom meču Grupe C na Evropskom prvenstvu.

Reprezentacija Austrije uspela je da slavi protiv Severnu Makedonije golovima Stefana Lajnera,Majkla Gregoriča i Marka Arnautovića. Makedoncima je ovo bio prvi meč na nekom velikom takmičenju te su u meč ušli kao autsajderi, ali su zadali dosta muke austrijancima. Pokušavali su makedonci da prete preko kontranapada, ali ta taktika nije palila.

Poveli su domaći već u 18. minutu golom Stefana Lajnera koji je odlično ispratio loptu Sabicera. U 28. minutu dolazi do velike konfuzije u šesnaestercu Austrije, lopta se odbila od nekoliko domaćih fudbalera, a Pandev se najbolje snašao tu i doneo izjednačenje Severnoj Makedoniji. Nakon datog gola su povukli i pokušavali da sačuvaju rezultat. Ipak, u 78. minutu Alaba šalje odličnu loptu koju Gregorič koristi i vraća prednost svom timu. Nakon pogotka, Gregorič je istakao majicu koja je imala poruku podrške upućene Kristijanu Eriksenu.

Makedoncima je pala koncentracija nakon primljenog gola te kreću da prave greške, a jednu od njih koristi Marko Arnautović koji u 90. minutu potvrđuje pobedu Austrije.

Naredni meč Makedonija igra protiv Ukrajine dok Austrijanci igraju sa Holandijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter