0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ERIKSEN POSLAO PORUKU SELEKTORU: „Osećate se lošije od mene, ja sam spreman za trening“

Objavljeno: 13.06.21 u 18:19

Eriksen se danas oseća dosta bolje.

Na meču između Danske i Finske sva pažnja bila je usmerena ka najboljem igraču Danske Kristijanu Eriksenu koji se srušio na terenu pred kraj prvog poluvremena. Njemu je na kratko stalo srce i lekari su se na terenu borili za njegov život. Srećom, uspeli su da ga povrate i fudbaler se trenutno oporavlja u bolnici.

Selektor Danske, Kasper Hjumland ističe da se Eriksen dobro oseća i da je u stabilnom stanju.

– Mislim da se osećate lošije od mene, ja se osećam spremnim za trening sa momcima – preneo je danski selektor reči jednog od svojih najbolji igrača.

Istakao je da se i saigrači bolje osećaju nakon ovih informacija.

– Kristijan je dobrog raspoloženja i igrači osećaju veliko olakšanje posle sve ove neizvesnosti. Nema sumnje da smo bili na konpocima – istakao je Hjumland.

Eriksen je ostavljen u bolnici da bi se u potpunosti oporavio i kako bi se utvrdilo kako je došlo do srčanog zastoja. Doktor Danske reprezentacije, Morten Boesen potvrdio je da mu je srce stalo.

Na trenutak nije bio sa nama. Počeli smo sa reanimacijom, bio je to srčani zastoj. Koliko smo blizu bili da ga izgubimo? Ne znam, ali znam da smo ga vratili posle prve upotrebe defribrilatora, što je jako brzo – rekao je Boesen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter