0
Košarka

FOTO: Twitter

ĐORĐEVIĆ PROGOVORIO O OSTANKU: ‘Moraju da cene moje rezultate!’

Objavljeno: 13.06.21 u 11:13

Digla se bura u Italiji nakon priče o smeni Aleksandra Đorđevića!

Srpski stručnjak Aleksandar Đorđević je nakon 20 godina vratio titulu Virtusu iz Bolonje. Međutim, pojavila se informacija da će biti smenjen, što je tamošnja javnost osudila.

‘Bolonja je za košarku zahtevna sredina, puna očekivanja. Moj cilj je bio da izgradim nešto novo. Virtus je nestao iz Evrope na 20 godina. Hteo sam da povučem liniju i da svi gledaju unapred jer se košarka promenila. Ja, moj stručni štab i igrači smo vratili klub na mapu, vratili smo i entuzijazam povratkom navijača. Skudeto je rezultat dugačkog procesa u koji sam stavio svoj način razmišljanja. Moji rezultati moraju biti ocenjeni na taj način.’ – rekao je Sale i potom dodao.

‘Tek smo završili sa proslavom titule pre koji sat i sada hoću da opet uživam. Sledeće sedmice ću se sresti sa menadžmentom kako bismo mirno pričali. Mislim da imam odličan rezultat i da smo to ostvarili zajedno što je očigledno.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter