1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN HEROJ ŽELI DA OSTANE U EKIPI: Voleo bih Dinamo, da im pokažemo koliko smo kvalitetni!

Objavljeno: 12.06.21 u 12:34

Zasijao je, a njegove reči obećavaju.

Crvena zvezda je u finalu Kupa Srbije savladala Partizan nakon jedanaesteraca, a jedan od heroja je bio Nikola Krstović. On je u razgovoru za Sportski žurnal istakao da želi da ostane u crveno-belom dresu i da ga nijedna druga ponuda ne zanima.

Ništa ne znam o odlasku. Ni sa kim se nisam čuo, niti me je ko kontaktirao. Želim u Zvezdi da nastavim gde sam stao i da se na pripremama nametnem timu za sledeću sezonu. Nijedan drugi klub me ne zanima. Ništa ne bi promenila ni inostrana ponuda. Želim da ostanem na Marakani, počeo je Krstović.

Novinari su ga potom upitali protiv koga bi voleo da Zvezda igra u plej-ofu Lige šampiona, naravno ako do tamo dođe. Mladi fudbaler je bez dileme naveo najtrofejniji hrvatski klub.

Voleo bih da nam žreb za rivala dodeli Dinamo iz Zagreba. Da pokažemo i da se svi opet uvere koliko smo kvalitetna ekipa, zaključio je Krstović.

Napadač Zvezde će i naredne sezone važiti za bonus igrača, pa će na pripremama pokušati da ostavi što bolji utisak i da se tako nametne Dejanu Stankoviću. Ipak, po domaćim medijima kruže priče kako bi Krstović mogao da završi na pozajmici.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter