0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

ZVEREV O MEČU ĐOKOVIĆ-NADAL: ‘Treći set je izgledao kao video igra! Oni imaju kvalitet sa druge planete’

Objavljeno: 12.06.21 u 23:37

Miša je fasciniran načinom na koji igraju Nole i Rafa!

Teniser Miša Zverev je sa oduševljenjem komentarisao duel između Srbina i Španca. Brat Saše Zvereva smatra da je teško opisati nivo na kojem Đoković i Nadal igraju, pogotovo u međusobnim duelima.

‘Prvi reket sveta’ je savladao Nadala sa 3:1 u setovima i u nedelju će u borbi za titulu igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

-Bilo je neverovatno. Teško je opisati – videli ste ih kako igraju na tom nivou i ranije i uvek mislite da je nemoguće da budu još bolji, ali oni uvek proizvedu kvalitet koji je sa druge planete. Treći set je izgledao kao video-igra – svi udarci su ulazili, ali su se istovremenu obojica toliko dobro kretali da su sve stizali. To je bilo nemoguće –rekao je Miša Zverev, trenutno novinar britanskog Eurosporta.

PROČITAJTE JOŠ: BELGIJA UBEDLJIVA NA STARTU TAKMIČENJA: Lukaku gol posvetio Eriksenu! (VIDEO)

-Do preokreta je moglo da dođe pet puta u pet različitih prilika. A opet, sa druge strane, skoro i da niste viđali neiznuđene greške. Momci su pokušavali teške udarce i pogađali su ih. Prosto, bio je to tenis za ne poverovati. Novak je pred kraj jednostavno bio previše dobar – istakao je Zverev.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter