0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan NIS

TRENER PARTIZANA DOBIO NOVI ANGAŽMAN: Selektor Kokoškov mu ukazao veliku čast, srpski asovi su spremni za njega!

Objavljeno: 12.06.21 u 13:59

Poznat je po tome.

Aktuelni trener Partizana Aleksandar Matović će biti priključen košarkaškoj reprezentaciji Srbije. Prema navodima MozzartSport-a on će se baviti individualnim radom sa igračima.

Matović je po košarkaškim krugovima poznat po individualnom radu sa srpskim košarkašima iz NBA lige. Prvi izazov koji ga očekuje jeste priprema za kvalifikacioni turnir u Beogradu koji se održava od 29. juna do 4. jula. Ovaj turnir na kome je naša reprezentacija glavni favorit, iznedriće jednog učesnika Olimpijskih igara.

Aleksandar Matović je nakon otkaza Saše Filipovskog preuzeo kormilo Partizana. Crno-beli su ispali u polufinalu košarkaške Superlige, a kako se navodi iz kluba, uskoro se očekuje imenovanje novog trenera.

Samim tim, ovaj angažman u reprezentaciji, Matoviću može doneti mnogo toga. Trenutno nije poznato da li će on ostati u novom stručnom štabu najtrofejnijeg srpskog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter