FOTO: Instagram/Screenshot/ stevanjovetic
in ,

STEVAN JOVETIĆ IMA SAVET ZA VLAHOVIĆA: Evo šta bi Crnogorac uradio da je na Dušanovom mestu!

Da li će ga poslušati?

Ako pogledamo sa neke distance, Dušan Vlahović bi mogao da ima vrlo sličan put kao i Stevan Jovetić. Crnogorski reprezentativac je kao i Dušan, iz Partizana pojačao Fiorentinu. Nakon dobrih igara koje su usledile u Italiji, Jovetić je potpisao za evropskog velikana Mančester siti.

Na drugoj strani, sudbina Dušana Vlahovića se proteklih nedelja vezuje za Juventus. Jovetić, koji je bio član Fiorentine 5 godina, navodi da kada gleda Dušanovu situaciju, vidi sebe.

Kada pogledam Dušanovu situaciju sada, vidim sebe: igrao je jako dobro za Fiorentinu i mnogo se priča o mogućem prelasku u Juventus. Bio sam u istoj situaciji, ali nikada nisam osetio u sebi taj izazov da iz Firence direktno pređem u Torino, nisam želeo da izdam navijače Fjorentine, počeo je Jovetić.

Iako u prvi mah nije želeo da daje savete Vlahoviću, na insistiranje novinara, Stevan je rekao šta bi on uradio da je u njegovoj koži. Ako Srbin posluša ove reči, definitivno će obradovati navijače Fiorentine.

Kada je mlad igrač u pitanju, a Dušan to jeste, prioritet mora da bude kontinuitet igranja. On bi u Juventusu dobijao priliku da igra, ali bi morao da se bori za mesto sa mnogo šampiona i sigurno bi igrao manje nego u Fjorentini. Zbog toga, da sam na njegovom mestu, ostao bih još godinu dana u Firenci, zaključio je Stevan Jovetić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

EURO MORA SVE OVO DA SLUŠA: Grci se žalili zbog Severne Makedonije, problem je grb na dresu i jedno slovo!

NIKO NAS NIJE POKRAO, A NI VUKAO NAZAD: Piksi izneo razloge zbog kojih nismo otišli na EURO i pohvalio Đokovića i Jokića! (VIDEO)