0
Fudbal

FOTO: Screenshot

OTKRIVENO ZBOG ČEGA NEMA IDILE U TABORU BELGIJE: Kurtoa ukrao devojku De Brujneu, ona otkrila sve detalje medijima!

Objavljeno: 12.06.21 u 10:46

Euro je počeo, a pored mečeva, dosta se govori i o privatnom životu samih igrača.

Tako je u centar pažnje došla priča o Kerolajn Lajnen, devojci zbog koje su se posvađali saigrači iz reprezentacije Belgije, Kevin de Brujne i Tibo Kurtoa.

Vezni fudbaler Mančester sitija je bio u vezi sa Kerolajn koja je potom završila s golmanom Reala.

– Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam da je spavao sa njom i od tada imamo samo profesionalni odnos. Nismo više jedni od najboljih drugova, ali smo ok. Selektor me je pitao da li želim da Kurtoa bude odstranjen iz reprezentacije, ali ja nisam hteo. Iako se desilo što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji, rekao je De Brujne 2014. godine.

Svoju verziju priče imala je i Kerolajn.

– U leto 2012. godine, Kevin mi je rekao da je imao aferu sa mojom najboljom drugaricom i ja sam mu rekla da bira između mene i nje. A onda sam mu uzvratila, rekla je ona tada.

Sve je počelo 2013. godine, kad je Kurtoa branio za Atletiko, a Kerolajn otputovala s drugaricama u Madrid. Tada se spekulisalo da je bilo nečeg među njima, a onda su isplivali svi dealji romanse. Takođe, Kerolajn je istakla da je Kevin pre toga ju prevario.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter