0
Evrokup

FOTO: BC Virtus Bologna

OSVOJITE TITULU POSLE 20 GODINA I DOBIJETE OTKAZ: Saša Đorđević odlazi iz Virtusa, poznat i naslednik!?

Objavljeno: 12.06.21 u 12:15

Jedna čudna situacija.

Virtus je postao šampion Italije pobedom nad Olimpijom iz Milana sa čak 4:0 u seriji. Izabranici Saše Đorđevića predvođeni neverovatnim Milošem Teodosićem, koji je proglašen i za MVP-ja, pregazili su polufinalistu Evrolige.

Odmah nakon istorijske titule, prve nakon 20 godina, stižu loše vesti za nekadašnjeg srpskog selektora. Kako prenosi pouzdani košarkaški portal Sportando, čelnici Virtusa žele da raskinu saradnju sa Đorđevićem. Kao razlog tome, navodi se ispadanje u polufinalu Evrokupa i činjenice da klub naredne sezone neće igrati Evroligu.

U toku sezone svedočili smo dosta čudnom, a ujedno i sramotnom potezu italijanskog kluba. Oni su otpustili Đorđevića, da bi nakon što su se pre svega Teodosić i Marković pobunili, vratili nekadašnjeg jugoslovenskog reprezentativca na posao.

Kao njegov potencijalni naslednik, spominje se selektor Španije i trenutni asistent u Torontu, Serđo Skariolo. Vlasnik Virtusa je nakon titule rekao da će biti razgovora u narednim danima, ali deluje da je rastanak veoma blizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter