0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Tri meča na EP, Belgijancima prednost protiv Rusa!

Objavljeno: 12.06.21 u 11:00

Prvi pravi dan Evropskog prvenstva je pred nama! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

13.00 Torquay – Notts County

Prvo polufinale plej-ofa Vanarame igra se u Devonu, tačnije u Torkiju. Domaćin je veći deo prvenstva bio lider, ali na kraju su im remiji došli glave. Završili su drugoplasirani 4 poena manje od Satona. Nots Kaunti je imao 10 poena manje u regularnom delu sezonu i prvo su morali da pobede Česterfild da budu u ovom polufinalu. Domaći teren, odmornija ekipa i sudeći po tabeli kvalitetnija. Tipujemo čistog keca.

Predlog: 1 (2,45)

15.00 Wales – Switzerland

Nakon herojskog polufinala na prošlom EURO-u Vels stiže na svoje 3. veliko takmičenje. Oni imaju velike zvezde u timu ali njihova spremnost je pod znakom pitanja. Švajcarska je trenutno na 6 pobeda u nizu ali deluje da su najbolji dani iza ove generacije igrača. Prvi put u ovoj rubrici tipujemo na podelu bodova.

Predlog: X (3,05)

18.00 Denmark – Finland

Prošlo je skoro 30 godina od kada je Danska bila šampion Evrope. Uprkos tome forma im je odlična sa samo jednim porazom na poslenjih 12 utakmica. Još jedna velika stavka im ide u korist – domaćinstvo. Finska je došla na svoje prvo veliko takmičenje i to je samo po sebi uspeh.

Predlog: 1 (1,50)

21.00 Belgium – Russia

Svih 10 pobeda u kvalifikacijama sa samo 3 primljena gola stavljaju Belgiju u sam vrh favorita za EURO. Ovo im je šesto Evropsko prvenstvo, a najdalje su stigli do finala 1980. kada su poraženi od Zapadne Nemačke. Belgijanci veruju u ovu generaciju koja definitivno ima talenta za najveće domete. Verujemo i mi.

Predlog: 1 (1,80)

UKUPNA KVOTA 20,18 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 5619601

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter