0
Košarka

FOTO: Twitter

NBA: Jokićeva nestvarna partija, ali uzalud, Denver ponovo izgubio – Bogdan brojao da 19 u porazu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.21 u 09:17

Sansi su vrlo blizu plasman au finale plej-ofa Zapada, jer su i u trećem meču savladali Denver.

U Koloradu je tim iz Arizone slavio rezultatom 116:102, a domaćima nije pomogla ni nova fantastična partija Nikole Jokića.

Finiks je bolje otvorio utakmicu i stigao do 21:8, da bi Denver uspeo u drugoj deonici da otopi razliku. Nikako Nagetsi nisu usepli da ugroze vođstva Sansa, zapretili su i u trećoj četvrtini, ali je Finiks u poslednjoj, uspeo da prelomi utakmicu.

Nikola Jokić je meč završio sa 32 poena (13/29 iz igre, 1/6 za tri), 20 skokova i 10 asistencija, kao i jednom blokadom. Međutim, nije bilo dovoljno. Njega je pratio Monte Moris sa 21 poenom, te Majkl Porter Junior sa 15 i Vil Barton sa 14 poena.

Najefikasniji je kod Finiksa bio bio Devin Buker koji je ubacio 28 poena, uz šest skokova i četiri asistencije. Samo poen manje dodao je Kris Pol uz šest skokova i osam asistencija, a istakli su se i Krauder sa14, Bridžis sa 11, Ejton sa 10 i Pejn sa 9 poena.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

Filadelfija je uspela da savlada Atlantu s 127:111 i tako smanji rezultat u seriji na 2:1. Za pobednički tim je Džoel Embid ubacio 27 poena, od čega 12 s linije penala, a imao je i devet skokova i osam asisntecija. Pratili su ga Heris s 22 i Simons sa 18 poena.

U ekipi Atlante Trej Jang je imao 28 poena i osam asistencija, Kolins je ubacio 23, a raspoložen je bio i Bogdan Bogdanović, koji je imao 19 poena uz četiri skoka i asistenciju.

(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter