1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO. Twitter/Denver Nuggets

MILOJEVIĆ OTKRIO ISTINU: ‘Dule može da priča šta hoće, želeli su Jokića!’

Objavljeno: 12.06.21 u 16:11

Fenomen Nikole Jokića prokomentarisao je i njegov nekadašnji trener Dejan Milojević.

Srpskim medijima prethodnih dana ‘prostrujala’ je izjava legendarnog Duleta Vujoševića, u kojoj on priznaje da nije primetio kvalitete Nikole Jokića u njegovim mlađim danima.

‘Mogu sad izmišljati i petljati, ali biću iskren. Jednostavno, nisam ga video, nisam ga primetio. Znam da su mi ljudi koji su obavljali skautski posao u Partizanu rekli za njega da je debeo i da se ne isplati dovoditi ga. Sad mi je jako krivo. Taj previd samo govori o slabosti u strukturama Partizana. Dok je nama Jokić bio debeo, Miško Ražnatović ga je prepoznao i odveo u Megu. Užasno mi je žao zbog toga.’ – izjavio je Vujošević.

Na ovo se nadovezao i aktuelni trener podgoričke Budućnost, Dejan Milojević.

‘Može Dule da priča sad šta hoće, ali Nikolu su i Zvezda i Partizan pokušali da dovedu. Na našu sreću, Mega je bila brža i konkretnija.’ – rekao je Milojević.

0
0

1 Komentara

  1. Ko si bre ti da negiras Duleta, svoje znanje, bolje receno neznanje si pokazao, uvek si bio obican poltron i ulizica, to ces i ostati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter