0
Košarka

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

JOVANOVIĆ PRED ODLUČUJUĆI MEČ: ‘Odbrana i kontrola skoka će rešiti pitanje pobednika’

Objavljeno: 12.06.21 u 21:13

Sve je spremno za veliko finale!

U nedelju 13. juna od 20:30h, za titulu košarkaškog prvaka Srbije boriće se Crvena zvezda i Mega Soccerbet. Odlučujući meč se igra u hali ‘Aleksandar Nikolić’, a trenutni rezultat serije je 1:1 u pobedama.

Obe ekipe su slavile u utakmicama na domaćem terenu. Izabranici Dejana Radonjića i Vladimira Jovanovića su četiri puta ove sezone odmerili snage. Zvezda je slavila u tri navrata, a Mega je jedini trijumf ostvarila na prethodnom meču.

Vladimir Jovanović se oglasio pred meč sezone.

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI DANSKE I FINSKE IMAJU JASNU PORUKU: ‘KRISTIJAN ERIKSEN’ (VIDEO)

-Mislim da su oba tima prikazala dva različita lica u ove dve utakmice. Bliža pobedi će normalno biti ona ekipa koja u trećem susretu bude bliže onoj utakmici u kojoj je igrala dobro, Zvezda u prvoj i mi u drugoj. Ono što je Zvezda dobro radila u prvoj, mi smo radili dobro u drugoj utakmici, tu pre svega mislim na skok u napadu. Mislim da će treća utakmica biti odlučena u tim radnim segmentima, odbrana, kontrola skoka, kontakt i kontrola trčanja protivničke ekipe. Ja se nadam da ćemo da budemo fokusirani jer će utakmica posle duge i naporne sezone, po svim aspektima biti jako zahtevna, kako fizički, tako i psihički – istakao je šef stručnog štaba Mege.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter