0
ATP

Drugarijada 4 ©JelenaVemic

ĐOKOVIĆEVA OBJAVA HIT NA MREŽAMA: Novak se našalio sa suprugom Jelenom – ‘Ovako si izgledala pre, a ovako posle meča s Nadalom’ (FOTO)

Objavljeno: 12.06.21 u 11:24

Najbolji teniser sveta našalio se na račun svoje supruge Jelene.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je posle četiri sata i 13 minuta, te četiri seta velike borbe ikoristio svoju treću meč loptu i savladao Rafaela Nadala.

Iz lože stadiona u Parizu, Novaka je sve vreme bodrila supruga Jelena, a nakon svega srpski teniser se našalio na njen račun.

Naime, nakon polufinala, na društvenim mrežma pojave šale na račun dužine Novakovog i Rafinog meča, a jedna od njih nasmejala je i srpskog tenisera. Toliko da je tagovao svoju suprugu Jelenu koja je, uz fotku, kako je ‘izgledala’ pre njegovog meča sa Špancem i posle.

Podsetimo, Novak u finalu Rolan Garosa igrao protiv Stefanosa Cicipasa, koji je u drugom polufinalu bio bolji od Saše Zvereva, a meč za trofej na drugom grend slemu u sezoni na programu je u nedelju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter