FOTO: Promo/BK Partizan
in

BOKSERI SVETLA TAČKA SD PARTIZAN: Borovčanin uručio donaciju crno-belima! (FOTO)

U vreme ozbiljnih trzavica koje su zahvatile Sportsko društvo Partizan, konačno jedna lepa vest stiže iz Humske.

Bokserski klub Partizan, sa trenažnom salom smeštenom na stadionu crno-belih, dobio je od Bokserskog saveza Srbije na poklon ozbiljan kontigent rukavica, džakova za udaranje, kaciga i ostalu sportsku opremu neophodnu za ostvarivanje vrhunskih rezultata.

Nenad Borovčanin, predsednik BSS, lično je donaciju uručio predsedniku crno-belih Aleksandru Jovanoviću i direktoru kluba Marku Lojpuru.

– Vrlo brzo ćemo pokazati da je sva ova oprema stigla u prave ruke – sa zadovoljstvom je konstatovao kubanski trener Pedro Granada, koga su bokseri već posle tri meseca, zbog dinamičnog stila rada, prozvali Pero Granata!

FOTO: Promo/BK Partizan

Borovčanin je crno-belima čestitao na učinjenom tokom premijernog učešća u Superligi Srbije, i dao podršku za strategiju na koju se ambiciozno rukovodstvo odlučilo – na stvaranju sopstvene škole boksa, ali i na takmičarskim ostvarenjima i to bez ijednog stranca u ringu.

Aleksandar Jovanović, predsednik BK Partizan, zahvalio se na podršci BSS i predsedniku Borovčaninu i tom prilikom poručio.

– Ova donacija je razgalila naše momke koje predvodi kapiten i reprezentativac Srbije Vladan Babić. Biće pametno utrošena! Ove godine smo dali znak da smo živi, ali već za sledeću sezonu od novembra ove godine naše ambicije su velike. Sledeća sezona je naša sezona.
Bokserski klub Partizan se poput Feniksa izdiže iz pepela, hvata zalet u radu s prvim timom ali i mlađim kategorijama za šta velike zasluge pripadaju i treneru Manetu Marčeti i saradnicima – zaključio je predsednik Partizana.

FOTO: Promo/BK Partizan

Bokserski savez nema nameru da stane sa promocijom i napretkom srpskog boksa. Tokom mandata predsednika Borovčanina brojni klubovi su doživeli renesansu i konkretnu pomoć. Nedelju dana ranije isti „bokserski tovar“ je izručen i Crvenoj zvezdi. Donacijama ovde nije kraj…

Još veći bum se tek očekuje posle Svetskog prvenstva u Beogradu ove godine. O boksu se priča.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TRENUTAK ZA ISTORIJU SRPSKE KOŠARKE: Jokiću uručen trofej za najkorisnijeg igrača NBA lige! (VIDEO)

NEOBIČAN POČETAK EVROPSKOG PRVENSTVA: Turnir nije ni ‘startovao’, a već su oborena tri rekorda