0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

‘TO JE MOJA NAJVEĆA TRAUMA’: Mijatović se prisetio čuvenog penala – na pitanje da li se još uvek prečka trese , dao je urnebesan odgovor! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.21 u 18:16

Proslavljeni fudbalski as govorio je o predstojećem Evropskom prvensvu.

Nekadašnji fudbaler Partizana, Valensije, Real Madrida, Predrag Mijatović govorio je u intervjuu za ‘Vijesti’ o predstojećem EURU, ali se i prisetio svoje čuvene prečke.

Pored sjajne karijere, Mijatović je ostao i upamćen po prečki protiv Holandije, koju je pogodio 1998. godine na Svetskom prvenstvu u Francuskoj.

PROČITAJTE JOŠ: PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Ramos napušta Real nakon 16 godina – vraća se u klub u kojem je ponikao!

– Nismo počeli onako kako treba – već na prvoj utakmici smo vidjeli da nam puno nekih fudbalskih stvari nedostaje, ali smo imali stvarno jednu talentovanu generaciju, koja je zavisila od početka utakmice. Ako sve krene kako treba, onda smo bili kadri da uradimo nešto nemoguće. Ukoliko krene sa problemima, onda je to mučenje – podseća se Mijatović, pa nastavlja:

– Uvek u fudbalskoj karijeri jednog igrača postoje dva momenta – jedan najlepši, najbrilijantniji i drugi najtraumatičniji. Prvi je svakako finale Lige šampiona u Amsterdamu sa Real Madridom, kada smo bili prvaci Evrope posle 32 godine. I kasnije, mesec dana posle, praktično negativna trauma, koja obeleži karijeru, a to je promašen penal i povratak kući. To je fudbal, to su stvari koje se dešavaju – rekao je Mijatović.

Mijatović je upitan da li se prečka i dalje trese, na šta je on dao urnebesan odgovor.

Mislim da ne, ali svakako moja najveća fudbalska trauma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter