0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna

STIGAO JE CENTAR: Igokea predstavila prvo pojačanje!

Objavljeno: 11.06.21 u 23:45

Prvo pojačanje za Igokeu!

Nakon zaista sjajne sezone, Igokea je već krenula u formiranje rostera za narednu. Prvo pojačanje je Dešon Stivens, krilni centar iz Sjedinjenih Američkih Država. Stivens pored pozicije krilnog centra, igra i na poziciji centra, a visok je 203cm.

Stivens u redove Igokee stiže iz Danske, gde je branio boje Baken Bersa. Tokom karijere je promenio nekolicinu timova, među kojima su Banvit, Makabi Rišon, Fortitudo Bolonja i brojni drugi. U oktobru će napuniti 32 godine, a na draftu 2013. nije bio biran.

‘Uprava Igokee nastavlja sa radom i u toku je osvežavanje ekipe. Potpisala je novog igrača, a u pitanju je krilni centar Dešon Stivens, igrač koji dolazi iz danskog Baken Bersa tima koji je učesnik FIBA Lige šampiona. Rođen je 9.10.1989 u Los Anđelesu. U Igokeu stiže posle odličnih igara u Baken Bersu gde je postizao 17 poena u proseku, imao je 8,3 skoka po utakmici i 2,2 asistencije. Nastupao je još u Turskoj, Italiji, Izraelu, Japanu i Francuskoj. Ugovor potpisan na 1 godinu.’ – stoji u saopštenju Igokee.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter