0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

PROLETER DOVEO SJAJNO POJAČANJE: Poznato je gde Novosađani idu na pripreme, ko napušta klub, ko ostaje, ali i ko dolazi!

Objavljeno: 11.06.21 u 10:59

Proleter kreće u nove izazove.

Drugo pojačanje za novosadski Proleter je Zoran Danoski. Iskusni napadač dolazi iz Radnika, ove godine je ostavio dobar utisak u Superligi i u nekoliko navrata je proglašen za najboljeg igrača utakmice. Pre Danoskog, u klub je došao i Nebojša Skopljak iz TSC-a, koji će sigurno dosta doprineti u odbrani.

FOTO: FK Proleter

Sportski direktor kluba Amir Bislimi, govorio je za HotSport, istakavši da od Danoskog očekuje da bude jedan od lidera u napadu.

Od Zorana, ocekujemo da bude jedan od lidera u napadu. Danoski i ja smo se dogovorili za 5 minuta. Mnogo nam znači kao iskusan igrač u formiranju mladih igrača.

Klub je uspeo da obezbedi vrlo kvalitetne pripreme za predstojeću sezonu.

25. Juna idemo u Tursku na planinu u mesto Isparta. Bićemo sa dosta svetskih ekipa, to je pokazatelj da želimo da podignemo klub na još veći nivo i obezbedimo savršene uslove za pripreme.

Veliko interesovanje vlada za nekoliko igrača FK Proleter. Bislimi otkriva za koga su sve stigle ponude, ko će napustiti klub, ali i ko sigurno ostaje.

Očekujem siguran odlazak Mirosavljeva, za kojeg smo dobili zvaničnu ponudu. Aleksa Pejic je na izlasku iz kluba, jer je klub prihvatio 2 ponude za njega, sada je na Dejanu Milovanoviću kao njegovom agentu i Aleksi Pejiću da dogovore njegove lične uslove i u kom klubu vidi sebe da će vise napredovati. Za klub su identične ponude u oba kluba. Bojan Kovačević ima ponude dve ekipe iz Srbije i jedne ekipe sa Kipra. Filip Knezević bukvalno bira ponude trenutno i on sigurno napusta tim. Danilo Bacanović ide na pozajmicu u Novi Pazar. Djordje Basanović je produzio ugovor na 2 godine kao i Ognjen Mitrović koji je produžio na još 4 godine.

FOTO: FK Proleter

Što se tiče novih pojačanja, Bislimi ističe da očekuje nekoliko imena, kao i da je ambicija kluba da bude u prvih 6 ekipa u Srbiji.

Na sve ostale igrače računamo i do priprema ćemo dovesti bar još 3 igrača i zadržati sve igrače jer zelimo da budemo u prvih 6 ekipa u Srbiji. Očekujem dolazak Nikole Petrića i još jednog mladog i najperspektivnijeg golmana u Srbiji i dva ozbiljna imena u Srbiji. Za sada ne bih otkrivao njihova imena jer još zvanično nismo dogovorili, zaključio je Amir Bislimi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter