0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Počinje EURO, spremni smo za dobitak!

Objavljeno: 11.06.21 u 11:00

Srećan početak EURO-a svima koji slave! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.45 Malaysia – Vietnam

Kvalifikacije za SP u Aziji završavaju drugu fazu i prelaze u treću što znači da je ovo za Maleziju poslednji voz. Oni prosto moraju dobiti ovu utakmicu ili neće proći u treću fazu. Vijetnam je fantastičan i drži prvo mesto čak ispred UAE-a. Maleziju su pobedili na svom terenu i želeće i ovde kako bi ostali na prvom mestu u grupi.

Predlog: 2 (1,61)

20.45 Cork City – Cabinteely

Iako Kork nije imao sjajan početak sezone tipujemo na njih. To je pretežno zbog gostujuće forme koja je katastrofalna, najlošija u ligi. Samo dva boda su doneli sa gostovanja. Kući su mnogo bolji i pala je čak i jedna petarda (5-0). Gosti ili gube ili dobijaju. Ovde mislim da će biti prvi slučaj.

Predlog: 1 (1,80)

20.45 Galway – Athlone

Ovo je još jedan par iz Irske druge lige i još jedan par u kome tipujemo na tim koji je lošije plasiran na tabeli od sovg rivala. Galvej je izgubio samo jedan meč na svom terenu, a Atlon prosto nije dizajnirana ekipa da bude ovako visoko. Osim toga od poslenjih 5 su izgubili 4 utakmice, a u gostima dve u nizu. Čist kec na zapadu Irske.

Predlog: 1 (1,95)

21.00 Turkey – Italy

Nikako se nije moglo desiti da ovaj tiket prođe bez EURO utakmice. Turska nije mogla dobiti težeg protivnika za otvaranje jer Italiju nikada nisu dobili u Rimu. Da stvar bude još gora izgubili su svoju prvu utakmicu na 4 poslednja Evropska prvenstva. Italija traži iskupljenje jer nisu otišli na prošlo SP 2018. Trenutno su u nizu 27 utakmica bez poraza.

Predlog: 2&G2+ (2,03)

UKUPNA KVOTA 11,47 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 2942275

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter