0
Kladionica

FOTO: Twitter screenshot

NIKAD BOLJA PONUDA ZA EURO 20: Evo šta je sve nova kladionica Victory pripremila svojim igračima!

Objavljeno: 11.06.21 u 10:23

Sigurno će vam se nešto svideti.

Odbrojavanje je konačno završeno, danas počinje Euro 2020, koji je kasnio godinu dana zbog pandemije. Ovo Evropsko prvenstvo biće specifično po tome što će se igrati u čak 11 država i isto toliko gradova domaćina šampionata. U premijernom meču na rimskom Olimpiku sastaće se Italija i Turska, dok će se finale odigrati 11. jula na čuvenom Vembliju u Londonu.

U duhu prvenstva, nova kladionica “Victory” pripremila je svojim igračima nikad bolju ponudu – mogućnost praćenja Evropskog Prvenstva na svim uređajima potpuno besplatno, najveće bonuse na uplate i igru, najviše igara i specijala i još mnogo toga!

Samo dok traje Euro 20, Victory svim svojim igračima poklanja čak 150% bonusa na prvu uplatu. Uplatiš 2.000, igraš za 5.000! A za nikad bolji doživljaj, prilikom aktivacije bonusa, dobijaš na poklon EON Evropsko paket s kojim možeš da pratiš EURO na svim uređajima, preko bilo kog neta u Srbiji! Victory se ni tu ne zaustavlja i daje ti dodatni bonus na dobitak već od trećeg para!

Iskoristi ovu specijalnu ponudu, registruj se odmah i uključi se u nikad bolju igru!

A samo tokom EURO 20, možeš da igraš Victory EURO Tiket. Uživaj u sastavljanju tiketa i prati svoj napredak na rang listi. Očekuju te sjajne nagrade. A prvi tiket, u iznosu od 100RSD, plaća Victory.

Ono što se nikako ne sme preskočiti, a što Victory čini jedinstvenim, jeste najveći broj igara i specijala koji čekaju sve igrače. Pogodi ukupan broj promašenih penala i mnoge nove igre: broj autogolova, ofsajda, produžetaka, crvenih kartona, golova glavom, asistencija, kao i još mnogo toga i u grupnim i u eliminacionim fazama Prvenstva.

I najslađe za kraj: nikad brža, sigurnija i jednostavnija isplata dobitka.

Registruj se odmah i uključi se u nikad bolju igru!

FOTO: PROMO

Na ovogodišnjem Euru učestvuju 24 reprezentacije koje su raspoređene u šest grupa, baš kao i na prethodnom šampionatu kada je prvi put uveden ovakav format i ovoliki broj ekipa.

U grupi A su Turska, Italija, Vels, Švajcarska, u grupi B Danska, Finska, Belgija, Rusija, u grupi C su Holandija, Ukrajna, Austrija, Severna Makedonija, u grupi D Engleska, Hrvatska, Škotska, Češka, grupu E čine: Španija, Švedska, Poljska, Slovačka, dok se u grupi F nalaze: Mađarska, Portugalija, Francuska, Nemačka.

Plasman u 1/8 finala obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, kao i četiri najbolje trećeplasirane selekcije.
Predstojeće Evropsko prvenstvo biće 16 po redu, a do sada je 10 selekcija imalo priliku da se raduje. Čast da se zovu šampionima Evrope imali su Sovjetski Savez, Španija, Italija, Čehoslovčka, Nemačka, Francuska, Holandija, Danska, Grčka i Portugalija. Najviše uspeha imale su Nemačka i Španija koje su trijumovale po tri puta, dok je Francuska dva puta bila najbolja na kontinentalnim šampionatima.

Registruj se odmah i uključi se u nikad bolju igru!

FOTO: PROMO

Reprezentacija Srbije ni ovoga puta nije izborila plasman na Euro, na njemu nas nije bilo još od 2000. godine, tako da nam ostaje samo da uživamo u sjajnom fudbalu koji nas očekuje u narednih mesec dana.

Uživaćemo u majstorijama Ronalda, Mbapea, Grizmana, Kejna, De Brujnea, Azara, Gundogana, Haverca, Milera, Imobilea, Morate, Levandovskog, Bejla, Pandeva, Modrića i mnogih drugih. Naravno, svaki šampionat je rađao neke nove zvezde i nove heroje.

Titulu brane Portugalci predvođeni Kristijanom Ronaldom. Biće im veoma teško da odbrane tron pored aktuelnih šampiona planete Francuza, moćnih Belgijanaca, nikad boljih Engleza, sjajnih Španaca, uvek opasnih Nemaca i preporođenih Italijana. Naravno na Evropskim prvenstvima su uvek moguća velika iznenađenja. Dancima 1992. i Grcima 2004. godine niko nije davao ni promil šansi, ali su na kraju završili na pobedničkom postolju.

Uživaj u EURO20 uz Victory.

Registruj se odmah i uključi se u nikad bolju igru!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter