0
Košarka

FOTO: Twitter

NBA LIGA: Milvoki slavio protiv oslabljenog Bruklina, Juta pokazuje zašto je bila prva na Zapadu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.21 u 09:20

Dva meča odigrana su u noći između četvrtka i petka.

Milvoki Baksi su u trećem meču polufinala Istoka savladali Bruklin sa 86:83. Ovom pobedom, Baksi su smanjili rezultat u seriji na 2:1, a naredna utakmica se takođe igra na njihovom terenu.

Do slavlja i prvog trijumfa u seriji vodili su ih Janis Adetokumbo i Kris Midlton. Nekadašnji MVP NBA lige je zabeležio 33 poena i 14 skokova, dok je Midlton ubacio 35 poena i uhvatio 15 skokova. Na drugoj strani, Netsi su imali ogroman hendikep izostankom Džejmsa Hardena, koji je u ovoj seriji na parketu proveo samo 40-tak sekundi u prvom meču, nakon čega se povredio. Kevin Durent je postigao 30 poena, dok se Irving zaustavio na 22.

Sada se selimo na Zapad i na duel između Jute i Klipersa. Džezeri su odneli i drugu pobedu rezultatom 117:111 i tako pokazali zašto su u regularnom delu sezone bili prvi u svojoj konferenciji. Mnogi su sumnjali u njih, posebno se dovodilo u pitanje kako će Mičel igrati nakon povrede, ali je on u ove dve utakmice potpuno zapušio usta kritičarima.

Donovan je postigao 37 poena uz preko 50% šuta iz igre (15/29). Sjajno ga je ispratio Klarskon sa 24, dok na drugoj strani nije pomoglo to što je zasijao Redži Džekson sa 29 koševa. Pol Džordž je stao na 27, a Lenard na 21.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter