0
Fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

JAPANAC DOŠAO ISPRED HOTELA U DRESU ZVEZDE: Nosio je Piksijevu desetku, ali se razočaran vratio kući! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.21 u 11:50

Velika šteta, ali razumemo razlog.

Fudbalska reprezentacija Srbije se nalazi u Japanu gde je već odigrala jedan prijateljski meč sa Jamajkom (1:1). Drugu utakmicu, ovog puta sa domaćom selekcijom, Orlovi igraju u petak od 12.30.

Naši momci su imali jednu neočekivanu posetu od strane japanskog navijača koji je želeo da se fotografiše sa selektorom Draganom Stojkovićem. On je iz Nagoje stigao u Kobe, u hotel gde su smešteni naši reprezentativci. Nosio je dres Crvene zvezde sa brojem 10, imao je i zastavu Srbije u rukama, ali to mu nije pomoglo da dođe do željenog cilja.

Problem predstavlja činjenica da su Japanci rigorozni po pitanju kovid protokola. O tome je pre nekoliko dana pričao i selektor Dragan Stojković Piksi.

U Japanu su na snazi striktne mere za suzbijanje širenja korona virusa. Svaki dolazak iz bilo koje zemlje podrazumeva 14 dana stroge izolacije. Mi smo u tom nekom režimu, imamo mogućnost da budemo u svojim sobama, u sali za ručavanje i da eventualno izađemo na par minuta ispred hotela, bile su Piksijeve reči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter