1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOĆE LI GA POSLUŠATI: Kralj je crno-belima preporučio dva strana napadača – čeka se da uprava donese odluku!

Objavljeno: 11.06.21 u 19:28

Nekadašnji golman Partizana od nedavno ima novu funckiju u klubu.

Proslavljeni čuvar mreže Ivica Kralj od skoro je preuzeo skauting službu Partizana, a pred njim je težak zadatak, a to je da u Humsku dovede pojačanja koja će crno-belima pomoći da se vrate osvajanju trofeja.

Juče je odjeknula vest da će dres Partizana treći put u karijeri obući Danilo Pantić.

– Čuo sam da je objavljena ta informacija, to su novi momenti. Njemu ističe ugovor 1. jula, on prvo mora da reši te papire, da li ostaje tamo ili ne. Ima te priče (da će doći u Partizan), ali koliko je realno, ne znam jer je moj deo poslao skauting služba i da tražimo igrače, a onda da te igrače preporučimo sportskom delu i dalje oni odlučuju o tome. Dakle, to nije moj deo posla, ali mogu da vam kažem da ga smatram veoma kvalitetnim igračem – rekao je Ivica Kralj u izjavi za B92.net.

Čuveni golman je najavio dva pojačanja u napadu Parizana.

– Mi smo gledali veliki broj igrača i jesmo preporučili njih nekoliko, a sportski deo će proceniti kolike su naše mogućnosti za dovođenje tako dobrih i kvalitetnih igrača. Na njima je da procene koliko smo mi moćni da tako nešto ostvarimo.

Kralj je istakao da se radi o inostranim igračima.

– Radi se o inostranim igračima na napadačkim pozicijama – potvrdio je bivši golman crno-belih.

0
0

1 Komentara

  1. A koliko je utakmica odigrao u polusezoni?Pantic je veoma pao u formi, njegova igra je neprepoznatljiva,ozenio se i posvetio se drugim stvarima. Uopste nisam odusevljen njime kao igracem,mada jeste istina da je prirodni talenat. Moze li ga Partizan vratiti na stazu fudbalske slave,to je vec veliko pitanje/

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter