0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

ĐOKOVIĆU MAJSTORE, PRAVI SI ČOVEK: Italijan ima problema sa srednjom školom, ali Novak će to rešiti!

Objavljeno: 11.06.21 u 09:59

Nemaju razumevanja za njegovu karijeru.

Svi navijači Novaka Đokovića dobro su se uspaničili kada je mladi Lorenco Museti poveo sa 2:0 u setovima. Italijan je igrao vrlo hrabro, ali je u nastavku igre proigrao najbolji teniser sveta i pokazao klasu. Novak je potom savladao Beretinija i sada ga u polufinalu očekuje Rafael Nadal.

Museti je nakon meča dao vrlo čudnu izjavu, istakavši da duel nije predao zbog povrede, a sada ga je sačekala jedna loša vest. Naime, čelnici njegove škole dali su mu do znanja da će 21. juna morati da se vrati u Italiju kako bi završio 4. razred.

Samim tim, Lorenco neće moći da igra u Haleu i Kvinsu, ali to mu ne predstavlja toliki problem koliko činjenica da na svom letu neće smeti da ima nijednog kovid pozitivnog pacijenta kako bi izbegao dvonedeljni karantin. Ako bi se našao u tom problemu, Italijan definitivno ne bi mogao da stigne na Vimbldon.

Prema pisanju italijanskog portala Ubitenis, u situaciju se umešao Novak Đoković. Srpski teniser je ponudio svoj privatni avion koji bi odleteo sa Musetijem i njegovim trenerom u Italiju, a potom i nazad na Vimbldon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter