0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

BLEDO IZDANJE SRBIJE PROTIV JAPANA: Stojković doživeo prvi poraz na klupi „Orlova“! (VIDEO)

Objavljeno: 11.06.21 u 14:40

Reprezentacija Srbije poražena je od Japana sa 1:0.

Srbija je poražena u drugom prijateljskom meču u Japanu koji se igrao u okviru Kirin Kupa. Domaćin je imao više prilika i pokazao se kao bolji rival od izmešanog sastava Srbije. Japan je uspeo da dođe do prednosti na početku drugog poluvremena koju je očuvao do kraja meča. Jedini gol na meču postigao je krilni fudbaler Ito u 48 minutu meča.

„Orlovi“ odlaze iz Japana bez pobede jer su u prvom meču remizirali sa Jamajkom (1-1). Japan je do pogotka stigao nakon uigrane akcije iz kornera koju je krunisao Ito i savladao nemoćnog Rajkovića. Srbija je najbolju priliku na meču propustila na samom kraju prvog poluvremena kada je Makarić imao odličnu priliku ali je šutirao pored gola. Taj promašaj je iznervirao i selektora koji je bacio masku pored terena.

Stojković je na poluvremenu ostavio Makarića na klupi te je formacija sa dva napadača promenjena i Joveljić ostao sam u napadu. Imao je jednu solidnu priliku kada je šutirao sa 20 metara. Srbija nije mnogo pretila do kraja meča te su Japanci mirno priveli meč kraju. Njima je poništen gol jer se Onaivu nalazio u ofsajdu.


Takuma Asano je ušao pred kraj meča ali nije imao ozbiljniji učinak. Srbija je protiv Japana doživela prvi poraz otkako je Dragan Stojković selektor. Ipak, Srbija je igrala u dosta slabijem sastavu u odnosu na selekciju Japana, ali će „Piksi“ sigurno imati nešto da kaže svojim igračima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter