0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ANDERLEHT PRITISKA ZVEZDU: Žele talentovanog fudbalera, ali ne žele da plate koliko Zvezda traži!

Objavljeno: 11.06.21 u 12:27

Anderleht želi Njegoša Petrovića, ali….

Crvena zvezda se povezuje sa dolaskom i odlaskom velikog broja igrača, ali i dalje se slabo konkretizuju neke od tih priči. Najnovija informacija stiže iz Belgije navodeći da Anderleht želi Njegoša Petrovića, ali nije spreman da ponudi više od 1.500.000 evra. Ta ponuda ne zadovoljava ljude iz Crvene zvezde i nadaju se sumi od bar dva ipo miliona eura i procente od naredne prodaje.

Anderleht se ozbiljno zagrejao za defanzivnog vezistu nakon pogotka u meču sa Gentom. Ljudi iz Belgije ga pomno prate i vide ga kao naslednika Alberta Samija Lokongu koji će napustiti Brisel ovog leta. Kako saznaje „Mocart sport“ Vinsent Kompani je kontaktirao Petrovića i poručio mu da ga vidi u timu naredne sezone, ali da klub ne može da ponudi više od milion ipo eura.

Mladi vezista je predviđen za prodaju ovog leta, a videćemo da li će Zvezda uspeti da dobije željenu sumu. U klubu se nadaju da bi Evropsko prvenstvo moglo da podigne cene transfera na tržištu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter