0
Evropske lige

FOTO: Instagram/Screenshot

ŽELITE LI DA IZAĐETE NA VEČERU SA PJANIĆEM?: Možda se baš vama posreći, sve što treba da uradite je ovo! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.21 u 17:41

Svako ko ima ‘pametan telefon’, može instalirati igricu koji je napravio reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

Na ovoj aplikaciji možete izvoditi slobodne udarce, a fanovi koji naprave najbolji rezultat osvojiće brojne i vredne nagrade.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE ĆE ZBOG NJEGOVIH REČI PASTI U TRANS: Zvezdin ‘Magiko’ nakon potpisivanja ugovora otkrio koja mu je najveća želja! (VIDEO)

Aplikacija se nalazi na Google store i App store, tako da svi ljubitelji fudbala mogu uživati u ovoj igrici.

– Uđite u kopačke Miralema Pjanića kao jednog od najboljih svetskih izvođača slobodnih udaraca i takmičite se za najveći rezultat na svetu – saopštili su iz PR službe ovog sjajnog igrača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

– Da bismo proslavili lansiranje naše aplikacije i igre, organiziramo neverovatna darivanja za naše korisnike – poručili su iz PR tima našeg igrača, a nagrade su: Potpisani dresovi, potpisana fudbalska lopta, potpisane kopačke, video poziv s Miralemom, večera s Miralemom, VIP saloni na igrama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter